onsdag 24 november 2010

Sverige har inte alltid haft massinvandring

Ett av argumenten som förespråkarna för den svenska massinvandringspolitiken för fram (bland andra 7 av 8 riksdagspartier) är att Sverige alltid har haft invandring. Det är mycket stor skillnad på invandringen till Sverige då och nu på följande punkter:

* Det är en väsentlig skillnad mellan arbetskraftsinvandringen av de hantverksskickliga vallonerna på 1600-talet och dagens massiva och okontrollerade asylinvandring som inte är lönsam.

* Det har betydelse var människor kommer ifrån för att kunna smälta in och anpassa sig till det svenska samhället. Här skiljer det sig kraftigt åt mellan olika invandrargrupper. Islamister är inte intresserade av att anpassa sig till Sverige och våra värderingar. Istället vill de islamisera Sverige. Somaliska islamister reser tillbaka till sitt hemland de säger har flytt ifrån och strider för terrororganisationen Al-Shabab.

* Enligt Migrationsverkets statistik fick 102 449 personer uppehållstillstånd förra året. Så många fick inte på långa vägar stanna för årtionden och decennier sedan. Enligt Nationalencyclopedin stannade 900 valloner permanent i Sverige. Så vallonerna var väldigt få.

Varför vill sju av åtta riksdagspartier förstöra Sverige genom massinvandring så att Sverige förändras till oigenkännlighet? Jag vet svaret. De vill vinna röster från de "nya svenskarna".

Källa till Migrationsverkets statistik:
http://www.migrationsverket.se/download/18.78fcf371269cd4cda980001753/Beviljade+uppeh%C3%A5llstillst%C3%A5nd+hel%C3%A5ret+2009.pdf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar