söndag 26 december 2010

Moderaterna kramar muslimska extremister

Moderaterna är ett parti som inte tar avstånd från muslimska extremister. Dessa extremister kan till och med kandidera för partiet. I förra mandatperioden 2002-2006 satt  iraniern Reza Khelili Dylami i Sveriges riksdag för moderaterna. Han är anhängare av den islamska republiken i Iran. Det vore intressant att få veta på vilka grunder han har fått uppehållstillstånd i Sverige. Flykting kan han inte vara eftersom han stöder den iranska regimen.

I valet i år blev Abdirisak Waberi invald på plats 333 i Sveriges riksdag för moderaterna för valkretsen Göteborgs kommun. Han har uttryckt stöd för att mannen får slå sin fru, att han får ha fyra fruar och Koranen-lagar. Varför bor han i Sverige om han inte trivs med lagarna här? Varför flyttar han inte till ett islamistiskt land?

I sitt jultal i år uttrycker statsminister Fredrik Reinfeldt stöd till till islamisten Abd al Haqq Kielan (lyssna från 10:08 på länken från SVT Play längre ner). Den 20 april 2004 blev Abd al Haqq Kielan intervjuad på webbtidningen Paraplyprojektets hemsida. Där framför han extrema åsikter om kvinnor och samhället (också länk längre ner).

Bli inte förvånade om moderaterna får fler islamister invalda i riksdagen i framtiden och som kanske till och med blir ministrar i framtida regeringar. Det gäller också de övriga borgerliga allianspartierna samt de röd-gröna partierna.

http://www.newsmill.se/artikel/2010/08/14/st-r-moderaterna-fast-vid-att-de-delar-dylamis-positiva-syn-p-den-iranska-regimen

http://www.newsmill.se/artikel/2010/08/23/sverige-m-ste-sluta-fj-ska-f-r-iran

http://www.newsmill.se/artikel/2010/08/26/moderaterna-m-ste-ta-avst-nd-fr-n-dylami

http://www.youtube.com/watch?v=VCV2hu3nM_A

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/11/rfsu-avslojar-rektor-for-muslimsk.html

http://sv.wikipedia.org/wiki/Abdirizak_Waberi

http://www.waberi.se/

http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=1111&iid=083921164513

http://sv.wikipedia.org/wiki/Abd_al_Haqq_Kielan

http://www.paraplyprojektet.se/nyheter/mannens-mark-eller-husets-harskarinna

http://svtplay.se/v/2275710/fredrik_reinfeldts_jultal_pa_skansen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar